دوربین مدار بسته دیجیتال با استفاده از کابل شبکه 4 زوج CAT5 و CAT6 ، سوکت های شبکه RG45 و دستگاه ضبط NVR و معیار وضوح تصویر مگاپیکسل Megapixel کار می کند.

دوذبین های دیجیتال نسبت به دوربین های آنالوگ از کیفیت تصویر بسیار بالاتر و امکانات بسیار بیشتری برخوردار هستندولی قیمت آنها در برابرا دوربین مداربسته آنالوگ بسیار بالا می باشد.

دوربین مدار بسته AHD نسل جدیدی از دوربین مداربسته می باشد که برای رفع مشکلات دوربین مدار بسته آنالوگ (کیفیت تصویر پایین) و دوربین مدار بسته تحت شبکه (قیمت بسیار بالا)..........تجهیزات نظارتی شده اند.

دوربین گردان هوشمند از انواع دوربین های مدار بسته می باشد.

دوربین های ای اچ دی از وضوح تصویر بالاتری نسبت به دوربین آنالوگ برخوردار است دوربین مداربسته AHD استفاده از کابل RG59 کواکسیال، فیش BNC و دستگاه DVR مخصوص خود که اکثر اوقات از نوع دستگاه ضبط هیبرید یا دستگاه ضبط ترکیبی HVR یا AVR می باشند کار می کند.وضوح تصویر دوربین های AHD بر اساس مگاپیکسل بیان می شود .

مزایای دوربین مداربسته AHD چیست ؟

یکی از مهمترین مزایای دوربین AHD کیفیت و وضوح تصویر آن است که بر خلاف دوربین آنالوگ از تصویر بصورت فعلی (TVL) شکل میگیرد.

دوربین AHD بصورت نقطه ای یا مگاپیکسلی تشکیل می گردد.

پس تصویر این دوربین مدار بسته را وقتی زوم می کنیم نسبت به دوربین آنالوگ بسیار کیفیت بالاتری دارد و جزئیات بیشتری از تصویر را می توان مشاهده کرد.

دوم اینکه این دوربین ها به دلیل آن که از همان تجهیزات و قطعات دوربین آآنالوگ ساخته می شوند به همین دلیل مبلغی تقریبا کمتر دارند و تفاوت زیادی ندارند.

سوم اینکه ویژگی دوربین مدار بسته AHD این است که محدودیت فاصله بسیار کاهش پیدا می کند در این نوع دوربین ها در صورتیکه از کابل RG59 استفاده میشود تا 1000 متر و با استفاده از کابل RG59 تا 500 متر بدون افت کیفیت می توان تصاویر را مشاهده کرد و از دستگاه DVR ضبط کرد.

این دوربین ها کنار درب برقی استفاده می شوند.

معایب دوربین مدار بسته AHD چیست ؟

اولین موردی که میتوان به ان اشاره کرد این است که اگر شما از قبل دستگاه ضبط تصویر دارید نمی توانید از این دوربین بهره مند شوید و به ان متصل شوید به دلیل اینکه این سیستم دستگاه DVR ان نیز باید از ان حمایت کند جالب ان است که در جریان باشید که دوربین مداربسته معمولی را می شود به یک دستگاه AHD متصل کنید ولی دوربین AHD با DVR معمولی هماهنگ نیست

دومین عیبی که احتمالا اهمیت برای شما نداشته باشد و کار تکنسین را در زمان نصب دوربین مدار بسته و یا در صورت بروز مشکل سخت میکند این است که این نوع دوربین را نمی توان مستقیم به مانیتور یا تلویزیون متصل کرد.

مزایا یا معایب دوربین مدار بسته AHD

امروزه دوربین مداربسته آنالوگ آرام آرام در حال منسوخ شدن است و جای خود را به تکنولوژی های جدید تر می سپارد نوع AHD امروزه ندانسته سهم مناسبی از بازار دوربین مدار بسته دیجیتال را به خود کسب کند

در این مقاله مزایا و معایب دوربین مدار بسته AHD را مورد بررسی قرار می دهیم تا اگر شما می خواهید دوربین مدار بسته AHD را انتخاب کنید موارد زیر را در نظر گرفته وسپس اقدام به خرید این دوربین ها کنید .

سیگنال تصویر این دوربین ها بصورت دیجیتال ارسال میشود از این رو واحد و مقیاس اندازه گیری آنها مگاپیکسل می باشد .......... این هزینه پیاده سازی این نوع دوربین تفاوت حدلقل 50 درصدی را با نوع آنالوگ دارد.

بدلیل ذخیره سازی تصاویر با کیفیت HD نیاز به سه برابر فضایی ذخیره سازی بیشتر به نسبت نوع آنالوگ دارند.

مطالب بسیار مهم دیگر در انتخاب انها زاویه دید دوربین مدار بسته AHDمی باشد اگر ملاحظه کرده باشید دوربین های مدار بسته AHD ارزان قیمت دارای سنسور تصویر 4/1 و لنز mm6/3 هستند این مشخصات زاویه بسیار محدودی به شما می دهد و برای پوشش فضای مورد نظر خود می بایست دوربین را در فضای دورتری نصب کنید که ممکن است در برخی موارد این امکان فراهم نباشد

جمع بندی معایب و مزایای دوربین مدار بسته AHD

مزایا : کیفیت تصویر مناسب بستر مشابه سیستم دوربین مدار بسته انالوگ قیمت مناسب نسبت به دوربین مداربسته HDCVI و دوربین مدار بسته دیجیتال

معایب : نیاز به فضای ذخیره سازی بیشتر زاویه دید کم در مدل های ارزان قیمت ،عدم توانایی تست قطعی با تسترهای تصویر آنالوگ ،عدم توانایی ارسال تصویر با کابل دارای متزاژ بیش از 150 متر

دوربین مدار بسته تحت شبکه را در تعریفی کوتاه می‌توان نوعی کامپیوتر با توانایی همزمان انتقال و پردازش اطلاعات تصویری دانست که بر خلاف نمونه‌های کلاسیک، انتقال اطلاعات را از طریق پروتکل شبکه انجام می‌دهد. تنوع محصولات این نوع دوربین‌ها در انواع حاوی رم و نمونه‌های دارای سیستم مرکزی nvr از یک سو و تفاوت در قیمت و سایر مشخصات آنها از سوی دیگر باعث شده افراد با الزامات کاربردی گوناگون بیشترین استفاده را از این تولیدات داشته باشند.

در مطالعه این متن با ما همراه شوید تا درباره این نوع دوربین‌های مدار بسته و ویژگی‌های آنها بیشتر با هم گفتگو کنیم.

دوربین صنعتی ip از دیگر انواع دوربین های هوشمند است.

دوربین مدار بسته تحت شبکه چیست؟

تصاویر در دنیای ما نقش مهم و کلیدی داشته و ذهنیت، آگاهی و دایره اطلاعات ما را وسعت می‌بخشند. ثبت و ذخیره هر تصویر به‌ویژه در مواردی که با موارد امنیتی در ارتباط باشد از اهمیت بالایی برخوردار است. به‌همین دلیل نیز محققین در این مورد دست به ابتکارات زیادی زده و نسل‌های متوالی دوربین‌های مدار بسته را برای این منظور طراحی و به مرحله اجرا گذاشته‌اند.

در جدیدترین نسل این محصولات دوربین مدار بسته تحت شبکه قرار دارد که با دارا بودن ویژگی‌های متمایز و برتر، قادر است تصاویر را از طریق شبکه و به‌صورت آنلاین دریافت نماید. این محصول بر خلاف نمونه‌های وب کم که تا پیش از این شاهد آن بوده‌ایم، علاوه بر قابلیت انتقال تصاویر از طریق نت، به‌عنوان یک واحد مستقل تحت شبکه مطرح بوده و به‌طور اختصاصی دارای آدرس IP مخصوص است.

این محصول در واقع دوربینی دیجیتال است که با نام سیستم نظارت تصویری نیز شناخته می‌شود و به‌عنوان جانشینی برای دوربینهای مدار بسته آنالوگ موسوم به (CCTV) عمل می‌کند.

به این ترتیب این نوع دوربین مدار بسته جهت انتقال تصاویر ضبط شده تنها نیازمند اتصال به شبکه است. این محصول با دارا بودن برتری‌های فراوان و آیتم‌های اضافه نسبت به نمونه‌های کلاسیک دوربین مدار بسته، محبوبیت بالایی بین کاربران یافته و در سال‌های اخیر به یکی از محصولات پرطرفدار در این فیلد کاری تبدیل شده است.

دوربین مدار بسته تحت شبکه چگونه کار می‌کند؟

دوربین از ابتدای اختراع و سال‌های پس از آن با بالاگرفتن کار با این محصولات فناوری و نیز ورود دوربینهای مدار بسته به دنیای رنگین و پرهیجان ضبط تصاویر همواره گزینه‌ای جذاب بوده که اشتیاق کاربران را برای دسترسی به مزایای کاربردی آن به‌دنبال داشته است. 

این کنجکاوی از طرفی نیز اشتیاق به دانستن مکانیزم و چگونگی عملکرد این محصولات را در پی داشته است.

در ساده‌ترین تعریف، دوربین مدار بسته تحت شبکه ابتدا تصاویر را ضبط و سپس آنها را در قالب فایل جهت انتقال از طریق پروتکل‌های استاندارد اینترنت فشرده‌سازی می‌کند. ضبط کننده ویدیو شبکه با عنوان دستگاه NVR نیز این تصاویر را مدیریت کرده و آنها را توسط برنامه نرم‌افزاری موجود در خود ساماندهی می‌کند. 

دوربینهای مدار بسته تحت شبکه اغلب به پنل مدیریتی تحت وب و حسگرهای حرکتی مجهز هستند که امکان مشاهده و تنظیم تصاویر را از هر مرورگر وب فراهم می‌کند.

دستگاه NVR در واقع ترکیبی از یک شبکه ویدیو سرور و یک ضبط کننده دیجیتال است که تصاویر دوربین مداربسته را به علائم و سیگنال‌های IP تبدیل می‌کند که دارای قابلیت ارسال از طریق شبکه IT نظیر اینترنت و (LAN / WAN) نیز هست. 

به این ترتیب کاربر این دستگاه می‌تواند در هر نقطه با استفاده از دوربین مدار بسته تحت شبکه و دستگاه NVR به فیلم های ضبط شده و تصاویر IP Camera به‌طور زنده دسترسی داشته باشد.=

از برتری‌های دوربین مدار بسته تحت شبکه بیشتر بدانیم!

بی‌شک مرور مزایای فراوان دوربینهای مدار بسته تحت شبکه بیشترین اشتیاق را در کاربران این محصولات ایجاد کرده و آنها را به استفاده از این تکنولوژی نوین فراخوانده است.

آگاهی از مزایای بی‌نظیر این سیستم و انتخاب‌هایی که در اختیار کاربران خود قرار می‌دهد، بر این اشتیاق افزوده و سهولت دسترسی به این فناوری را به گزینه‌ای عمومی تبدیل نموده است.

با گسترش ارتباطات اینترنتی در عصر ما، علاوه بر وضوح تصاویر و کیفیت بالای ضبط، دوربین‌های مدار بسته نیز تحت شبکه قرار گرفته و دارای منوی شبکه Web Viewer شدند! پدیده‌ای که به‌طرز باورنکردنی بر مانورهای قدرتمند این محصولات افزوده و آنها را به پردازشگرهایی با توان مورد نیاز در عرصه کاری خود تبدیل نمود.

به این ترتیب هر دوربین مدار بسته تحت شبکه مستقل از کامپیوتر عمل کرده و دارای ویژگی‌های منحصربه فرد خود می‌شود.

علاوه بر این مزایا، نصب آسان و کاربرد آسان‌تر این محصولات نیز، نقش مهمی در بالا بردن میزان محبوبیت آنها بین کاربران داشته و افراد حرفه‌ای، متخصصین و حتی کاربران مشکل‌پسند را نیز به استفاده از آن دعوت نموده است.

انعطاف‌پذیری بالای انواع دوربین‌های تحت شبکه مدار بسته در تلفیق با سایر تجهیزات تکنولوژی نیز از دیگر ویژگی‌هایی است که کاربرد آنها را همزمان با دیگر تجهیزات هم‌رده خود امکان‌پذیر و مطلوب می‌کند.

این محصولات به‌وضوح و به‌طرز چشمگیری نسبت به دوربین های مداربسته در نمونه‌های TVI، CVI و AHD و آنالوگ برتری داشته و رضایت کاربران بیشتری را جلب می‌کنند. به‌علاوه تنوع بالای این تولیدات نیز راه را برای تامین نیاز و رضایت کاربرانی با هر نوع سلیقه و الزامات کاربردی فراهم می‌آورد.

 

دوربین مدار بسته تحت شبکه



از دوربین مدار بسته تحت شبکه در چه مکان‌هایی استفاده می‌شود؟

با توجه به تنوع محصولات این فیلد کاری، کاربردهای متنوعی در نقاط و موقعیت‌های مختلف نیز برای این محصولات متصور است.

با توجه به وضوح بالای تصاویر با کیفیت‌های 6، 8 و 12 مگاپیکسل، مشاهده و ثبت جزئیات توسط آنها به‌راحتی میسر بوده و به این جهت در اماکن پرترددی نظیر فرودگاه، ترمینال مسافربری و پایانه‌ها و امثال آن استفاده‌های فراوانی از این سیستم در جهت بالا بردن سطح ایمنی صورت می‌گیرد.

مراکز خرید نیز با استفاده از پوشش وسیع، پانوراما و 180 درجه‌ای این نوع دوربین‌ها کاربردهای مفیدی از آنها دریافت می‌کنند.

 مطالعه بیشتر: درب اتوماتیک

سخن آخر

پیشرفت فناوری در زمینه تولید دوربین مدار بسته در دهه اخیر با تولید محصولاتی متمایز و برتر در این زمینه همراه بوده است. محصولاتی با کاربردهای متنوع و قابلیت‌های بی‌نظیر که علاوه بر وضوح تصویر، ارسال فوری و بی‌ کم و کاست و امکان ضبط و پخش آنلاین به‌طور همزمان را نیز فراهم می‌آورد.

برای تهیه این محصولات می‌توانید ضمن مراجعه به سایت‌های معتبر ارائه دهنده، از پشتیبانی قوی و خدمات پس از فروش این مراکز نیز استفاده نمایید.

پیشنهاد آخر ما برای کاربران این محصولات، استفاده از مشاوره رایگان فروشگاه‌های معتبر اینترنتی برای دریافت اطلاعات بیشتر و انتخاب نمونه‌های هماهنگ با الزامات کاربردی آنهاست.